La meva llista de blogs

dimarts, 8 de desembre del 2015

Recomanacions de desembre

Per aquests dies que s'acosten plens d'obsequis i paquets embolicats, no volem deixar passar l'ocasió de recordar-vos que un llibre pot ser el millor dels regals. Només cal que sigui encertat! 
Per l'alumnat d'infantil us suggerim La neu, de Kaori Tajima, un àlbum il·lustrat que mostra com els animals del bosc es preparen per passar l'hivern.


Per les nenes i els nens de 1r i 2n, us presentem una història sobre l'amistat: Calma, de Carol Thompson. Després d'una baralla, els seus protagonistes, la porqueta Dora i el conill Jan, busquen la manera de retornar a la calma...


Per a l'alumnat de 3r i 4t, volem proposar Tristània Imperial o la rebel·lió de l'alegria, sigui aquí o sigui allà, un llibre que ens ajuda a reconèixer la tristesa i a reivindicar-la com a emoció. L'autoria correspon a Jaume Copons i a Andreu Sánchez i la il·lustradora és la Liliana Fortuny. Jaume Copons pertany al grup d'autors que es fan anomenar Bono Bidari, responsables de La companyia d'en Balta i de la col·lecció d'Elvis Rivoldi.


Alguns nens i nenes de cicle superior ja fa dies que estan recomanant la lectura de Catherine, la nena que descobreix que gràcies a les seves ulleres pot viure en dos mons paral·lels i diferents. El seu autor, Patrick Modiano, és l'escriptor francès que va rebre el Premi Nobel de Literatura l'any 2014.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada