La meva llista de blogs

diumenge, 24 d’abril del 2016

Roald Dahl narrat per Jordina Biosca

Entre els diversos actes que s'estan portant a terme a la nostra escola al voltant de la diada de Sant Jordi, volem destacar el petit homenatge que hem fet a Roald Dahl, just aquest any que es commemora el centenari del seu naixement. Aquest reconegut escriptor gal.lès d'origen noruec ha publicat nombroses novel·les i contes per a públic de totes les edats, com Charlie i la fàbrica de xocolata, Matilda o Les Bruixes.


Els dies 20 i 21 d'abril, l'alumnat de cicle mitjà i de cicle superior ha pogut escoltar la particular versió que la Jordina Biosca els ha explicat sobre dos dels llibres més coneguts d'en Roald Dahl: Els Culdolla i Les bruixes. En un espectacle interactiu, sense cap més recurs que la seva veu i la seva enorme capacitat expressiva, aquesta actriu ens ha transmès l'humor incisiu de l'obra de Dahl i ens ha fet passar una estona inoblidable.



Nens i nenes han escoltat la narració de la Jordina sense perdre detall, participant i gaudint de la seva posta en escena, del seu talent teatral i de la seva enorme capacitat per a motivar i captar l'atenció del públic amb la paraula i el gest. Només cal que observeu les seves cares!







Esperem que aquesta experiència engresqui el nostre alumnat a buscar els llibres de Roald Dahl per la nostra biblioteca!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada