La meva llista de blogs

diumenge, 28 de gener del 2018

Where the wild things are i Un tigre amb tutú

El darrer dijous, a l'hora del conte, vam poder escoltar tot un clàssic de la literatura infantil en versió original. El Jeremy, el pare de l'Hector de P4, ens va llegir en anglès Where de wild things are, el famós conte de Maurice Sendak que aquí coneixem amb el títol Allà on viuen els monstres. Com podeu veure a la fotografia, l'idioma no va ser un obstacle: nenes i nens van escoltar amb molta atenció les aventures d'en Max, el protagonista, que després d'enfadar-se amb la seva mare comença un viatge fantàstic a una terra on es converteix en el rei d'uns monstres molt particulars. 





Així com el conte en anglès del Jeremy ha estat el primer d'aquest segon trimestre, el conte de l'Esther, que és la mare de l'Héctor de P4, va tancar el trimestre anterior. L'Esther ens va explicar la història d'un tigre molt simpàtic que viu a París, Un tigre amb tutú. Curiosament, també es diu Max, com el protagonista de Where de wild things are. El seu somni és ser ballarí i triomfar dalt d'un escenari perquè el que més li agrada al món és fer piruetes i pliés. 



Agraïm des d'aquí la col·laboració de l'Esther i el Jeremy amb la biblioteca de l'escola, una autèntica família de conte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada